BEENEFIT Lip Balm Review

Lip balm is belong to “must have and must bring” skincare item for me since my lips easily dry and chapped. I can go without lipstick or face powder. But left my lip balm at home is BIG NO NO…

So that’s why i always starving for good lip balm. I’m tired giving a chance to drugstore brand cause although easy to find but easy to make my lips drying. So i expand my journey to the natural one which i hope can healing my lips.

First one i try is Gulaco which is good. My lips become moist and it can lighten dark lips. Double Yay!!

So (maybe) you’d though i finally found my lip mate. But wrong.. Hehehe..
The bunch of natural made skincare product artisan in Instagram World still tempt me to try another one.

After a long hunt, i land my lips on BEENEFIT. Why? Because it has lemongrass flavor variant. Woohoo…

–Did i ever tell you how much i love tropical plants smell??–

So here is it

1442664454523Beenefit from Shirley’s Natural

Shirley’s Natural is a natural based skincare products owned by Shirley Halim and established in 2015. She has 2 best seller products, lip balm (Beenefit) & skin balm (ultra). But i’m more into her lip product. Heee…

Here’s the details.

Price: 50K

1442665200602

1444122851802By read it you will know why the product is fabulous for your lips. Shirley use various vegetable oils and butters which are known to be a good moisturizer and can heal chapped lips.

1443776174149

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

the expired date

the expired date

It very easy to use. You only need one sweep on both your lips, you will moisture enough (i used to swept Gulaco twice or thrice to got the same result). It stay longer too.. So i thought it will running for soo long #notthatimcomplaint. Another bright side: BEENEFIT also contuining gulaco’s work for lighten my dark lips. Yay.. Yay.. Getting a healthy lips is so easy. LOL

With many benefit from this Beenefit i think you should try one for the miraculous effect.

You can find further information on:
WEBSITE: shirleysnatural
Instagram: shirleysnatural

Oh i forget to add the negative effect. Should i tell?

Well, it just my hubby hate to kiss me if i wear BEENEFIT because my lips become to oily to handle. Hahaha.. Sawry baby *ala Cheon Song Yi*

xoxo,

reANNfi

Advertisements

Maybelline Baby Lips Lip Balm

Image

Liat kemasannya aja udah ngiler.. “Rejuvenated Lips in One Week”.. Buat wanita, segala hal yang berbau rejuvenated pasti menarik ๐Ÿ™‚ Apalagi saya sudah bosan dengan lip balm yang sekarang dari The Body Shop. Bosannya karena isinya nggak abis-abis plus karena kemasannya di jar begitu jadi agak males mau nyolek isi lip balm. Bikin lengket.

Dan sepertinya Tuhan tahu saya butuh lip balm baru, so pas jalan-jalan di Hero saya nemuin ini, Maybelline Baby Lips dengan harga Rp. 17.999.

Khasiatnya =ceilee khasiat==
Helps improve dry lips for smooth, supple and soft lips.
Reduce fines lines
Increase smoothness and suppleness
Contain SPF 20

So yes, looks so tempting…

Ada dua varian yang tersedia di Hero, dan saya memilih “anti oxidant berry” dengan pertimbangan saya suka aroma berry dan kemasannya lebih unyu *abaikan* ๐Ÿ™‚
Balmnya sendiri berwarna putih sedikit ada semburat pink. Looks soft.

Image

Image

Image

Image
Cara pemakaian:
Putar bagian bawah tube 1-2 kali nanti balmnya akan timbul. Trus, oleskan kebibir. Bisa dipakai berulang-ulang. Terutama kalau lagi di ruangan kantor yang full AC.

Comment: Setelah tiga minggu pemakaian.. Rasanyaaa.. Hmmm, yes my lips going smooth and supple but fines lines still there.. Trus dianya nggak waterproof.. Maksudnya, kalausetelah pakai lip balm ini kita wudhu, efek supplenya ilang deh..

Tapi bagaimanapun juga, saya lebih milih ini sih ketimbang lip balmnya The odyShop.

Mungkin saya bakal beli lagi kalau nggak tertarik nyobain yang lain sih… *senyum setan*

love,

reANNfi

My Wishlist (Skincare & Makeup)

One of my dream is having great skincare and makeup product. Several product i can buy it freely, but many of them can’t because it’s too pricey or it’s difficult to find in my hometown.

So, i will give you my list. And would you buy me one? Hehehe.. *ngelunjak*
Image
1. Menard
Menard adalah salah satu merek kosmetik keluaran Jepang. Pertama kali kenalan dari situsnya Stella Lee, dia itu brand ambassadornya Menard di Indonesia. Enak ya, jadi BA.. Bisa dapat produk gratis plus jalan-jalan keluar negeri. Kekekeke

Anyway, back to the topic. Menard berlokasi di Jepang, dan katanya produknya cuma bisa didapetin di Spanya. Jadi nggak dijual bebas gitu. Deuu,, eksklusif banget yak? Dan di Indonesia bisa ditemuin di conter di Seibu atau Sogo. Eksklusifnya nggak cuma dari cara mendapatkannya lho, dari bahan dan produksinya juga. Mereka membuat produknya dengan cara riset bahan-bahan utamanya, dikembangkan dan dikontrol kualitasnya. Ya, nggak heran sih Jepang kan quality freak. Hahahaha..

Range produk Menard terdiri dari: Athent, Embellir, Saranari, Tsukika, Colax, Beauness, Jupier, Lisciare dan Poreseri.

Banyak yang bilang setelah pakai Menard kulitnya jadi lebih sehat, smooth dan tekstur kulitnya membaik *mulai ngeces*

Tapi harganya cukup mahal (sebelas duabelas sama L’Occitane) bikin maju mundur buat beli. That’s why ini masuk Wishlist saya.

Dan dari sekian banyak rangenya saya paling pingin Tsukika. Kenapa? Karena Tsukika menjanjikan memperbaiki sel kulit yang “rusak” karena sinar ultraviolet dan kekeringan. Pas banget buat saya yang tiap hari kena sinar ultraviolet dan AC. Lagian Tsukika itu produknya Menard yang harganya paling murah *glodak.

Ini nih list harganya, hasil survey di Facebook Page nya Menard:
Tsukika Cleansing Cream Rp. 300.300,-
Tsukika Washing Cream Rp. 300.300,-
Tsukika Massage Cream Rp. 360.800,-
Tsukika Lotion (Fresh/Moist) Rp. 360.800,-
Tsukika Milk Lotion Rp. 360.800,-
Tsukika Cream Rp. 480.700,-

Lha kalau saya ambil cuma perawatan dasar kayak Cleansing atau Washing Cream, Lotion dan Cream, totalnya bisa satu juta lebih.. Deuuuuh,, so now i just want to pray that my hubby will generously give me Tsukika as a gift *cross finger*

2. L’Occitane Sublime Essence
Saya pernah mencoba salah satu produk L’Occitane, Red Rice Ultra-Mate Face Fluid. It’s an awesome product although i just tried one bottle (high price is the reason *wink). Cuma sayangnya mereka udah berhenti memproduksi dan lebih memilih mengembangkan range Angelica. Salah satu hasil pengembangan ini adalah Sublime Essence. Serum ini mampu menjadikan setiap kulit flawless!! Catet yaa.. Hehehe..ย  Kata situsnya, efek kalau pakai Sublime Essence:

Tekstur kulit terlihat lebih halus dan lembut (check)
Pori-pori kulit secara langsung mengecil (check)
Kemerahan dan noda pada kulit berkurang (check)
Warna kulit wajah lebih merata dan bersinar (check)
Kulit menjadi lembap dan merekah (check)
Kulit terasa sangat halus bagaikan beludru (check)

Harganya: Rp. 680.000 untuk 30ml.

For me it A MUST HAVE ITEM! But once again, it lil bit pricey.. So i put on my Wishlist.

Image

3. Too Cool For School
Another Korean product that worth to try. I already love their Marocco Ghassoul Pack Tablet & McGirly Kiss in a Tube. So i want to try another product. My lists are:
Fruit Vita Jelly (it’s a mask!)

Image
Rules of Pore Get Ready Dual Primer (some people say, primer is a must makeup product!)

Image
Quick Drawing Tip Liner (a great eye liner, read the review

Image
Pumpkin Sleeping Pack (another mask)

Image
Morocco Ghassoul Foam Cleanser (the site say it good for pore)

Image
Dinoplatz Loose & Silly and Art Class Lip Crayon (the packaging is awesome)

Image

Image

Ya begitulah daftar kepengenan saya akan skin care dan sedikit makeup. Dan nggak harus terealisasi sekarang sih, tahun depan juga boleh.. Tapi harus eh seenggak-enggaknya ada 2-3 yang kebeli. Kalau semuanya keturutan ya Alhamdulillah banget!!! Hahahahaha

love,

reANNfi